Van még hely az élet napos oldalán!

Van még hely az élet napos oldalán!

John Paul DeJoria Hajléktalanból dollármilliárdos

2017. október 31. - Fóti Marcell

Ha valaha néztek amerikai vállalkozós videót a You Tube-on (egyébként ez egy kőtelző elfoglaltság kellene, hogy legyen, minden wannabe és valódi vállalkozónak), nézzetek meg egy-egy interjút mondjuk John Paul DeJoriával. Nagyon jókat mond! Prepare for rejection! Never ever use email. Meg ilyenek. Persze nem össze-vissza beszél ilyeneket, henem megfelelő kontextusban mondja.

A pasi nem csak azért érdekes, mert hosszú élete során kétszer volt hajléktalan, hanem mert két egyenként dollármilliárdos vállalkozást épített fel a semmiből. A John Paul Mitchell Systems egy kozmetikai, a Patrón pedig egy szeszipari birodalom. 

És hogy hogyan csinálta? Ha hallgatod megtudod, hogy neki nincs "titka". Vagy legalábbis ő maga nem tud titokról. A titok a személyében van. Egyszerűen az, ahogyan és amin dolgozik az tökéletesen egybevág az úgynevezett fogyasztók igényeivel., akik megveszik a termékeit. Ennyi a titok.

Nem csak ez a két vállalkozása van, de ez a két gyémánt a családi ezüst közé szórva. 

Szóval nézzétek meg a You Tube-on.

22728788_2010667289212078_3637096848154632201_n.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fotimarcell.blog.hu/api/trackback/id/tr7413120500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása