Van még hely az élet napos oldalán!

Van még hely az élet napos oldalán!

Mirákulum a Ryanair Kanári-szigetekre tartó gépén: több ezer (!) kaparós sorsjegyet adtak el!

2018. január 18. - Fóti Marcell

Mirákulum a Ryanair Kanári-szigetekre tartó gépén: több ezer (!) kaparós sorsjegyet adtak el!

Mi is vettünk a feleségemmel 14 db-ot 10 euróért. Én. Kaparós sorsjegyet. Ez hogy fordulhatott elő?

Két lehetőség van: vagy berúgtunk (de akkor mindenki berúgott a fedélzeten), vagy hipnózis áldozata lettünk mindannyian.

Az utóbbi.

És erről kizárólag Csaba tehet, a sztyuvi, aki Steve Jobsot megszégyenítő Reality Distorsion Fieldet alakított ki a fedélzeten. Életem legjobb sales speechét hallottam, amivel az ördögi Csaba mindenkinek eladta a semmit. Mi meg boldogan megvettük. Tizesével!

Íme a beszéd:

“Tisztelt hölgyeim és uraim! Van egy álmom. Azt szeretném, ha a Ryanair Magyarországi jóléti intézményeket is támogatna.

De jelenleg a sorsjegyek bevételeit Európa más országaiban osztja szét. Nem kapnak tőlünk támogatást sem a Bohócdoktorok, sem a Gyermekétkeztetési alapítvány. És miért? Mert a magyar járatokon nem fogy a kaparós sorsjegy.

Itt a lehetőség, hogy változtassunk ezen. Adjanak egy eurót a magyarországi jótékonykodásért. Egy kaparós sorsjegy ára egy euró, a bevételt a Ryanair jótékonysági célokra fordítja.”

Mindenki vett.

Hogy nyertünk-e? Egy főnyereménnyel felért látni, hogy egy hatásos beszéd hatására mint veszíti el a józan eszét mindenki.

6c940e16-aab4-403c-89f5-2e75b278c7e3-original.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://fotimarcell.blog.hu/api/trackback/id/tr113585501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása