Van még hely az élet napos oldalán!

Van még hely az élet napos oldalán!

A jövő nem sodródás, hanem megvalósítás eredménye.

2018. január 03. - Fóti Marcell

Egész évben jól viselkedtem, meg is lett az eredménye, a Jézuska hozott nekem egy Tesla Model S-t. Az a tervem vele, hogy minél több emberrel megosztom a jövőből érkezés élményét, többek között a NetAcademia kiemelkedő hallgatóival is. Igen, ez egy szimbólum. De számomra nem (csak?) státusszimbólum, hanem a fejlődés, haladás, előrelépés, kitartás, csapatmunka stb. szimbóluma egyben. 

Annak szimbóluma, hogy a műszaki haladás nem egy automatikus történelmi folyamat, hanem hús-vér emberek kitartó munkájának az eredménye. A jövő nem sodródás, hanem megvalósítás eredménye.

Most még drága, igen. De a nem olyan távoli jövőben olcsóbb lesz, mint a benzines/dízeles, ha az akkumullátorok ára úgy zuhan, ahogy az elmúlt tíz évben. Az elmúlt hat évben 80%-kal csökkent az akksi ára!

Novemberben pedig megtört a jég, átadták az első két Superchargert Magyarországon. Egyet Győrben, egyet pedig Nagykanizsán (vagy hol). Miért éppen ott? Hát hogy az osztrák sógorok szabadon tudjanak keletre száguldozni!

063a1fce-d03c-4106-beef-06cb23023ddb-original.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://fotimarcell.blog.hu/api/trackback/id/tr8613544953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása