Van még hely az élet napos oldalán!

Van még hely az élet napos oldalán!

Hajdú Eszter, Vodcafé

2017. október 31. - Fóti Marcell

Óra indul! Eszter kereken 17 éves, és arra szövetkeztünk, hogy mire 18 éves lesz (jövő októberben), kihozzuk a piacra a találmányát, a Vodcafé nevű alkoholos- koffeines italt, amit addigra legálisan meg is ihat majd a kis feltaláló-vállalkozó.

A következő egy évben nyomon követjük, hol tart a termékfejlesztés, a gyártás, a marketing stb. Én magam is írni fogok róla, de persze ha @eszterhajdu16 követitek, ott lesz az igazán naprakész információ. 

S hogy mi ez a Vodcafé? Egy mágikus hatással is rendelkező üdítőital. Úgy gondoljuk, hogy enélkül, ma már egy új termék nem állhatja meg a helyét a piacon. A Red Bull például szárnyakat ad. De az már ósdi.

Ugyanis az ital azzal a tulajdonsággal rendelkezik, hogy aki megissza, 18 évessé válik egy óra hosszára. Minden korosztálynak hasznára válik majd, hogy lesz végre egy ital, amivel hirtelen megfiatalodik!

A másik irányba is működik, csak tilos fogyasztani, vagyis ha fiatalabbak innának belőle, hirtelen 18 évessé válnának egy órára.

A recept abszolút titkos, páncélszekrényben őrizzük, a Gellért-hegy gyomrában, vagy tán nem is ott, nem árulhatom el, hogy hol.

22730358_2011079132504227_2528567293778032485_n.jpg

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fotimarcell.blog.hu/api/trackback/id/tr9513120580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása