Van még hely az élet napos oldalán!

Van még hely az élet napos oldalán!

A nagy Instagram-svindli II.

2017. november 20. - Fóti Marcell

Hát ez nagyon durva volt! Az első svindleres cikkemet még talán le sem okéztam, azonnal 3 eszkimó belájkolta, most két perccel később pedig már hatan vannak! 

A következő kísérlet tök ugyanez a kép, egy másik felirattal, ezúttal hashtag nélkül, lássuk hogyan teljesít? Lássuk lesznek-e eszkimóim? Illetve, ha az eszkimókat nem etetem látják-e a követőim végre? Ha igen, írjatok már egy szót kommentbe plíz, tényleg érdekel, ez egy tudományos igényességű mérés!

Köszönöm.

A tudományos igényesség jegyében egyébként "bekövettem" Palvin Barbarát, a topmodellt, akinek már több mint 7 millió követője van. Egy darabig láttam is a bűbájos arcocskáját (is!), de a tudomány oltárán feláldozódott ő is.

Egy idő után Palvin Barbara ugyanúgy kiesett a hírfolyamomból, mint bármilyen földlakó. Ha a bejegyzéseimet nem annak a 7 millió követőnek mutatja meg az Instagram, aki követi, hanem isten tudja kinek, akkor a követők nézik a nagy semmit. 

Valószínűleg az aktív lájkolgatós követőknek megmarad a hírfolyamban. Tehát a többségnek NEM.

Akkor mire jó mindez? Hát ez még nem állt össze a fejemben. Azt már látom, hogy egy kis turpissággal könnyen össze lehet csődíteni 10-20 ezer követőt, hogy aztán 10-20 ezer irreleváns vadidegen (még véletlenül sem a követők!) lássa a posztjaimat. De hogy ez mire jó a gyakorlatban? 

A tudomány mai állása szerint semmire. 

Ez most nem kap hashtaget, A tudomány oltára miatt. Lássuk mi lesz? 

Amúgy már 10 eszkimónál tart az előző cikk. Eltelt vagy 5 perc!

23561828_2020594528219354_1266035369917014043_n.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fotimarcell.blog.hu/api/trackback/id/tr9913320431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása